Mind Synergy

Posted by devpro 28.12.2014 0 Comentarii Info-Produse,

 

Mind Synergy

 

In timp ce te relaxezi iti poti antrena creierul pentru indeplinirea cu succes a oricarui obiectiv

 
Cu siguranta esti constient ca undeva in interiorul tau exista un mare potential intelectual si spiritual care asteapta sa fie trezit. Pe masura ce iti permiti sa explorezi aceste forte benefice care iti anima intreaga fiinta, descoperi cate lucruri imposibile poti face. Asa cum sportivii de performanta isi antreneaza anumiti muschi si exerseaza anumite miscari, la fel si creierul poate fi antrenat pentru dezvoltarea unor capacitati de varf in orice domeniu de viata. Avantajul folosirii unei tehnologii moderne de stimulare a creierului este acela ca poti obtine toate beneficiile de care ai nevoie in timp ce te relaxezi intins pe pat sau in fotoliu.

Creierul – coordonatorul activitatilor fizice, psihice si spirituale ale omului

Cele trei ipostaze ale psihicului uman (constient, inconstient si subconstient) se afla intr-o permanenta interactionare si interconditionare. Potrivit celor mai recente studii intreprinse de oamenii de stiinta, fiecare stare experimentata pe oricare dintre nivelurile fiintei umane (fizic, psihic si spiritual) isi gaseste proiectia corespondenta la nivelul creierului. Asadar, de activitatea sa, depind si cele trei subsisteme ale psihicului uman.

Orice transformare pozitiva, orice proces de vindecare, precum si trezirea puterilor benefice ale subconstientului (accesarea planurilor spirituale inalte) se produc intai la nivelul creierului. La fel, si toate obiceiurile negative, comportamentele nedorite si neputintele cu care ne confruntam intr-un moment sau altul al vietii isi au sediul de cele mai multe ori in subconstient. Stimularea acestuia are ca efect aparitia unei multitudini de efecte benefice nu doar la nivel spiritual, ci si fizic si psihic.

Cum functioneaza MIND SYNERGY?

Folosit de catre majoritatea membrilor din cadrul MENSA (societate fondata in Oxford, Marea Britanie, cu scopul de a identifica si a pune in legatura oameni cu un coeficient foarte inalt de inteligenta), Mind Synergy este denumit in alte tari Brain Machine. Principiul sau de functionare are la baza munca de studiu si practica a doctorului Francis LeFebure care a demonstrat ca anumite senzatii sub forma unor puncte luminoase (fosfene) generate prin stimulare cerebrala audio-vizuala (lumina si sunet alternant stanga/ dreapta) declanseaza efecte profund benefice in intreaga structura a fiintei umane (nivel psihic, fizic si spiritual).

 

Mind Synergy Millenium este un dispozitiv de stimulare audio-vizuala a creierului sau altfel spus de modelare a undelor cerebrale prin intermediul stimulilor luminosi si sonori.

Recomandari

Pentru obtinerea efectelor specifice in sfera dinamizarii si stimularii mentale se recomanda una sau chiar doua sedinte zilnic cu MIND SYNERGY MILLENIUM folosind acelasi program timp de 21 de zile,preferabil aceleasi ore. Urmariti pentru inceput sa realizati sesiuni de stimulare cerebrala folosind programele mai scurte pentru a va acomoda simturile si programe de relaxare. Dupa o sesiune de 3 saptamani in care v-ati convins ca nu exista blocaje majore, ca nu apar purificari incomode puteti aborda programe mai puternice.

 Efectele obtinute in urma unei sedinte nu se termina odata cu incheierea stimularii. Reverberatiile produse in undele cerebrale dureaza saptamani si chiar luni de zile cu amplificari si diminuari care depind de schemele mentale si de ritmurile de functionare ale fiecarui utilizator.

Ce EFECTE apar cu Mind Synergy?

Consideram ca tine de bun simt sa specificam faptul ca rezultatele care apar depind de perseverenta si seriozitatea acordata sedintelor cu acest dispozitiv de stimulare cerebrala. Efectele care apar sunt eminamente benefice si profunde, dar manifestarea lor se datoreaza lucrului zi de zi cu Mind Synergy. De asemenea, fiecare om este unic si fiecare organism raspunde in mod diferit la aceeasi stimuli. Din marturiile pe care utilizatorii ni le-au oferit, am constat ca si in practica, la fel ca si in teorie, efectele stimularii cerebrale audio-vizuale se manifesta mai repede la unele persoane, in timp ce la alti oameni ele nu sunt vizibile din primele zile. Oricum, schimbari benefice se produc in fiecare caz.

 

Daca este corect folosit, MIND SYNERGY MILLENIUM poate da mari satisfactii persoanei care-l utilizeaza ducand la manifestarea urmatoarelor efecte, in functie de programul de stimulare, de aspiratiile utilizatorului si de seriozitatea abordarii unei sedinte de lucru:

•    Destinde si relaxeaza intregul corp fizic, psihic si mental. Astfel, creaza o energie benefica in organism (un feng-shui bun);
•    Datorita echilibrarii emisferelor cerebrale si a relaxarii, somnul survine natural, iar insomnia dispare in aproape toate cazurile;
•    Reduce si chiar elimina total stresul, creand fundamentul unei gandiri pozitive, astfel incat starile de anxietate, angoasa si depresie sunt mult diminuate;
•    Are o contributie majora la refacerea psihomentala dupa perioade de stres, epuizare si suprasolicitare intelectuala;
•    Folosit in mod regulat, Mind Synergy impiedica instalarea bolilor batranetii – degenerescenta mentala (Alzheimer, dementa, senilitate, Parkinson);
•    Sporeste capacitatea de concentrare mentala si luciditatea;
•    Imbogateste campul vizual interior stimuland capacitatea de a crea usor imagini si viziuni creatoare (un pas cheie in procesul de materializare a dorintelor);
•    Trezeste disponibilitati superioare precum (intuitia, clarvederea, precognitia, telepatia, visare constienta, proiectie astrala, etc.);
•    Antreneaza creierul pentru intrarea rapida in starea de meditatie;


Mai multe detalii despre cum functioneaza si ce alte rezultate se mai obtin cu MIND SYNERGY se gasesc in manualul de utilizare care insoteste dispozitivul.

Atentie!
Contraindicatii


Se interzice in mod ferm folosirea acestui dispozitiv in cazul bolilor de inima, epilepsiei, sindromului discordant (schizofrenie) si in cazul altor boli psihice grave (in tratamentul carora se folosesc neuroleptice). Cumpararea acestui aparat presupune ca dumneavoastra ati luat cunostinta de acest fapt si ca va asumati intreaga raspundere pentru modul in care il folositi.

 
Experientele utilizatorilor

Valentin N. (avocat) - Bucuresti. Doream sa ma las de fumat si in ideea asta am cumparat Mind Synergy. Domnul Eugen Birgaoanu imi explicase cum functioneaza si de ce ma poate ajuta sa renunt la acest viciu. Dupa 2 saptamani de utilizare, a aparut un efect care s-a manifestat prin activarea unui alt fel de vedere, dar am crezut ca am probleme cu ochii. Desi m-am speriat initial, domnul Eugen m-a ajutat sa inteleg ca este vorba despre vederea aurei energetice. Este o surpriza inedita care-mi deschide orizonturi noi. Multumesc!

 
Irina S. (psiholog) – Danemarca. Sunt psiholog de 7 ani si lucrez la un cabinet din Copenhaga. Folosesc Mind Synergy cu rezultate deosebite in tratamentul depresiei, dislexiei si pentru relaxare. Este foarte practic atat datorita rezultatelor rapide, cat si portabilitatii lui - pentru cazuri in care pacientii nu pot veni la cabinet fac sedinte la domiciliu. Unii dintre ei au fost atat de incantati incat si-au cumparat propriul dispozitiv fie pentru cercetare, fie pentru dezvoltare personala. Asa am ajuns sa distribui Mind Synergy, sa ajut si mai multi oameni si sa fac si un venit suplimentar din asta. Multumesc!

 
Claudiu P. – Ploiesti. De peste 12 ani nu puteam sa dorm fara somnifere; eram deci dependent de ele. De la o vreme insa, nici acestea nu-si mai faceau efectul. Era frustrant. Desi am fost neincrezator la inceput, dupa prima sedinta cu Mind Synergy am dormit din nou ca un copil. Functioneaza spectaculos, aproape incredibil! Felicitari si multe multumiri!

 
Augusta H. – Grecia. Acum 5-6 ani cand profesam ca medic in Suceava, am cumparat Mind Synergy sa-mi ajut pacientii sa se vindece. Am folosit programe de cate 3 saptamani repetate de 2 ori pentru tratarea bolnavilor de epilepsie. Pana in prezent, nu au mai facut crize. Folosesc si acum acest brainmachine si-l recomand atat terapeutilor, cat si persoanelor autodidacte care vor sa-si dezvolte rapid creierul. Este un domeniu cu perspective mari pentru dezvoltarea potentialului uman.

 
Rodica I. (psiholog) – Bucuresti. Folosesc de mai multi ani tehnologia Mind Synergy pentru tratamentul depresiilor si al diverselor fobii. Rezultatele sunt spectaculoase si ca sa le evidentiez am creat o bucla de feedback cu un aparat de monitorizat pulsul. As fi interesata sa colaborez cu colectivul dumneavoastra de cercetatori la dezvoltarea programelor viitoare.

 
Bogdan K. – Danemarca. Am cumparat Mind Synergy ca sa ma relaxez mai usor si mai repede si ca sa-mi aprofundez practica meditativa. Il folosesc de cativa ani si pot spune din experienta ca este cea mai eficienta tehnologie de eliminare a stresului. Chiar mai mult, atat eu cat si sutele de studenti cu care am lucrat au trecut dincolo de relaxarea profunda in stari de meditatie accesibile cu greu chiar si practicantiloravansati. Multi prieteni si-au cumparat propriile dispozitive Mind Synergy si le folosesc cu rezultate deosebite in practica meditativa. Cred ca este tehnologia cu cele mai rapide rezultate in linistirea si controlul mintii - un element cheie pentru sanatatea mentala, a intregului corp dar si a societatii. [...]


Claudiu T. – Bucuresti. Practic si predau diverse tipuri de meditatie de multi ani de zile si stiu cat de greu este sa-ti linistesti mintea. Aceasta tehnologie Mind Synergy desi aparent simpla, este incredibil de eficienta pentru cunoasterea si transformarea mintii. Efectele sunt uimitoare mai ales la incepatori, persoane stresate sau la cei care nu se pot concentra de obicei. Cu Mind Synergy studentii mei obtinstari profunde de meditatieinca de la primele sedinte. Multumesc celor de la Aim Group pentru aplicatia personalizata care permite sedinte cu 10 utilizatori simultan. Desi personal am mai experimentat proiectia astrala si visele lucide, Mind Synergy a facilitat aparitia acestora. Acest gen de experiente (vise constiente, dedublari astrale, perceperea aurei) au fost facilitate de utilizarea MIND SYNERGY si la unii dintre studentii mei. In plus, cand am folosit acelasi program mai multe persoane simultan am observat aparitia fenomenelor telepatice. Este un domeniu fascinant si cred ca prea putin explorat. [...] Mult succes in dezvoltarea proiectelor viitoare!

 
Viorel O. (medic) – Paris. Am achizitionat dispozitivul Mind Synergy pentru ca voiam sa-l folosesc pe pacientii mei care erau in coma. Unii dintre ei erau in starea asta de luni de zile fara sa prezinte semne de ameliorare. Am utilizat un program de vitalizare. Eu insumi am fost foarte surprins sa obtin rezultate: in peste 85% din cazuri bolnavii au iesit din coma in mai putin de 24 de ore! Personal, consider Mind Synergy un dispozitiv revolutionar si extrem de eficient!

 
Adina R. (cercetator Universitatea Cardiff) – Marea Britanie. Am facut in laboratorul de cercetare a creierului din cadrul Universitatii Cardiff, unde imi desfasor activitatea, un experiment cu Mind Synergy si rezultatul a fost uimitor. Cu ajutorul unor aparaturi de masurare speciale si a mai multor persoane care au fost de acord sa faca acest experiment, am observat ca in cel mult 40 de secunde de folosire a dispozitivului creierul incepe sa functioneze pe o frecventa foarte joasa. Cu alte cuvinte, el copie aproape instantaneu frecventa pe care functioneaza aparatul. Ceea ce mi se pare a fi de asemenea foarte interesant este faptul ca in tot acest timp mintea ramaneconstienta. Mult succes in cercetarile voastre viitoare!

 
Nelu B. (bionenergoterapeut) – Bucuresti. Folosesc cu pacientii mei Mind Synergy impreuna cu alte aparate, pentru relaxare si terapie. Sunt foarte multumit de rezultatele pe care le obtin chiar si cu pacientii care il folosesc pentru prima data. Chiar functioneaza! Felicitari pentru realizarea lui.


Octavian T. (radiestezist si bioenergoterapeut) – Brasov. In activitatea pe care o desfasor, Mind Synergy imi este de un real folos. Il folosesc de multa vreme si o parte dintre efectele despre care mi-a vorbit domnul Eugen Birgaoanu au aparutinca de la primele sedinte. Pe parcurs insa, am simtitschimbari semnificative in ceea ce privestecalitatile mele de radiestezist si bionernergoterapeut. De exemplu, acum reusesc mult mai usor si mai rapid sa fac incursiuni in trecut cu pacientii mei si astfel sa-i vindec. Tot de cand folosesc Mind Synergy a inceput sa mi se dezvolte foarte puternic intuitia in lucrul cu persoanele care vin la mine sa-mi ceara ajutorul, adica nu mai am nevoie de pendul ca sa imi dau seama de ce boala sufera pacientul sau ce zona a corpului este afectata. Pentru mine, acest lucru este extraordinar. Raman in continuare la fel de incantat de Mind Synergy ca si atunci cand am observat primele efecte. Faceti o treaba excelenta, succes la orice veti mai lucra!

 
Magdalena T. – Timisoara. Acum cativa ani, am suferit un accident cerebral in urma caruia am ramas cu dificultati majore in vorbire. Ma exprimam si pronuntam foarte greu cuvintele, ceea ce in termenii medicului meu insemna ca eram afazica. Mi s-a spus ca in urma accidentului vascular pe creier imi fusese lezat cortexul si ca nu erau sanse de regenerare. Totusi, am avut vointa sa mai caut si alte solutii si astfel am ajuns sa ma interesez despre cum functioneaza Mind Synergy si cu ce ma putea ajuta el. Desi mi se parea minunat ce aflam despre acest dispozitiv, trebuie sa recunosc ca aveam o oarecare doza de scepticism. Insa, indoielile mele au disparut complet dupa ce am inceput sa-l folosesc. Efectele au aparut de la primele sedinte, iar dupa 2 luni de zile capacitatea de exprimare mi se imbunatatise cu mult; reuseam sa vorbesc mai usor si mai coerent. Efortul este considerabil mai mic. O alta schimbare pozitiva pe care am observat-o atat eu cat si cei din jurul meu a fost faptul ca incepeam sa-mi amintesc lucruri de dupa accidentul vascular. Dupa 6 luni am mers sa mi se faca o tomografie. Atunci am primit cea mai fericita veste: portiunea lezata din creier se regenerase in intregime! Nu exista cuvinte cu care sa-mi exprim recunostintaindeajuns de mult! Va multumesc din suflet!

 
Octavian G. – Cluj. Fusesem diagnosticat cu scleroza in placi, afectiune care distruge principala structura antigenica a sistemului nervos - mielina. Amorteala in picioare si mai apoi scadereafortei musculare s-au instalat rapid si abia mai mergeam. Ma deplasam cu greu si cu mare efort. Incepusem sa am pierderi consistente de memorie si dureri puternice in tot corpul. Mi se spusese ca scleroza in plagi este o afectiune degenerativa, adica avea sa-mi fie tot mai rau. Atunci am aflat de existenta aparatului Mind Synergy care mi-a adus numai bucurii si mi-a redat increderea intr-un viitor mai bun. Dupa 3 luni de folosire continua, am observat o ameliorare simtitoare, adicaincepeam sa am control asupra picioarelor, iar memoria imifunctiona din ce in ce mai bine. La control, imbunatatirile pe care le simteam eu mi-au fost confirmate in mod miraculos. Boala incetinise substantial si chiar in anumite zone ale creierului mielina se regenerase. Ca si mine, medicii s-au aratat foarte surprinsi. Nu stiu ce ar putea fi mai folositor de atat. Mind Synergy si dorinta mea neobosita de a ma reface au facut minuni! Sunt recunoscator celor care l-au creat si ma bucura gandul ca atatiaalti oameni pot trai aceeasi bucurie ca si mine. Mult succes si multumesc din suflet!

Anca N. - Cluj. Multumesc mult mult pentru intelegere si discount-ul ce mi l-ati facut! Am sa va scriu cu siguranta despre efectele ce vor urma, dar pe moment nu ma pot abtine sa va spun ca am cumparat Mind Synergy cu dorinta de a reusi in domeniul dedublarii astrale. Eu am avut in trecut 3-4 experiente care nu au facutdecat sa-mi confirme fenomenul, dar de luni de zile nu am mai avut nici o experienta de acest fel. Ei bine, dupa 2 zile de folosire a dispozitivului, spre dimineata, am simtit din nou vibratiile !!! Azi noapte (deci dupa 3 zile) am avut un vis lucid! Nu reuseam sa mamentin in el, disparea apoi aparea din nou, ..de vreo 4 - 5 ori... dar... s-a intamplat!!! Sunt extraordinar de incantata si astept ceea ce va urma... Va iubesc!

Monica S. - Iasi. M-a ajutat in scrisul automat , meditatie, training-uri, ateliere conective. Sunt mai intuitiva, mai deschisa, mai receptiva. Am observat cum lucrul cu el atrage foarte multe sincronicitati. De asemenea m-a ajutat sa-mi rafinez “ diagnosticele individuale, de echipa, organizationale”.

D. A. Popovici - Deva. - As dori sa multumesc pe aceasta cale persoanelor care au inventat acest aparat  Mind Sinergy. Doresc sa va spun ca decand l-am achizitionat de la dumneavoastra si din ziua in care l-am folosit pot spune ca dupa o scurta perioada de utilizare am vazut anumite imbunatatiri la nivel intelectual si spiritual. As dori sa va intreb daca nu cumva mai pot cumpara inca o pereche de ochelari si casti, deoarece am observat ca se poate ca doua persoane sa utilizeze aparatul simultan si sincer as fi foarte curios de asta . Va multumesc frumos pentru timpul pe care il acordati citirii acestui email si astept raspunsul dumneavoastra. Va multumesc si va doresc mult succes incontinuare noile proiecte. Pace, iubire si compasiune pentru tot ceea ce este viu.

B. Ana-Maria - Madrid, Spania - Sunt medic, specialitatea ATI. Efectele aparatului asupra mea au fost benefice. L-am recomandat si altor cunoscuti / familiei. Va multumesc!

Irina L. - Un aparat exceptional, care amplifica intuitia, clarviziunea si capacitatea de vindecare.De multe luni sufeream de sindromul ochilor uscati,am facut 3 sedinte cu acest aparat,inainte de somn (programul pt. energizarea vederii), concentrandu-ma pe ideea ca ochii mei sunt deja vindecati. Dupa o saptamana, la controlul oftalmologic, si eu si doctorul am fost suprinsi sa constatam ca ochii mei sunt vindecati, nu mai sufeream de acel sindrom!


Luminita Borcea, 16 noiembrie 2012

Suferea de insomnie si depresie. Din luna mai 2012 a inceput sa faca regulat sesiuni cu Mind Synergy, programul 9 (unde Alfa pentru regenerare fizica si psihica). Ne-a povestit la telefon ca de cateva luni doarme ca un prunc. Ceea ce a impresionat-o cel mai tare a fost un fenomen de dedublare astrala, in care s-a vazut pe sine intinsa pe pat, in timpul unei sedinte cu Mind Synergy. Cand a terminat programul, a experimentat una dintre cele mai profunde si mai intense stari de bucurie. In camera, a vazut un fel de fum alb in mijlocul caruia se simtea impacata si vibra de fericire. Ne-a povestit cu mult entuziasm aceste lucruri, ne-a multumit si a fost de acord sa scriem despre experientele dansei cu Mind Synergy.

N. Iorga, decembrie 2012

Multumim frumos ! Pe aceasta cale doresc sa multumesc grupului Dv ptr faptul ca exista in viata noastra si va apreciez ptr munca pe care o faceti . Am rezultate exceptionale cu Mynd Synergy in special pe frecventa Schuman. Am inceput de altfel sa am un fel de puteri in maini, pot sa barez atacuri PSI pe care le constientizam si inainte dar nu stiam cum sa reactionez, m-am eliberat de teama, anxietate si multe lucruri. Mi-am rezolvat problemele trecutului indepartat care era o povara ptr mine si cred ca din cauza asta fiul meu nu vorbea . Acum suntem super cu totii si asa ramanem. Daca apar noutati rog sa fiu instiintata. Multumim inca odata!

Blog Articole Recent Adaugate
Scaune gaming in 3 culori OFF 299

Scaune gaming in 3 culori OFF 299

EURO-PRODUSE 13.09.2022 0
Scaune de gaming cu spătar reglabil și suport picioare OFF 299 în 3 culori  ...
Citeste mai mult
Scaune Felicia tapitate in diferite culori

Scaune Felicia tapitate in diferite culori

EURO-PRODUSE 07.07.2022 0
Scaune Felicia tapițate în diferite culori...
Citeste mai mult
Scaune Taurus TN Net si Taurus TC Net

Scaune Taurus TN Net si Taurus TC Net

EURO-PRODUSE 07.07.2022 0
Scaune Taurus TN Net și Taurus TC Net pentru diverse evenimente...
Citeste mai mult
Banci metalice pentru zonele de asteptare

Banci metalice pentru zonele de asteptare

EURO-PRODUSE 01.01.2022 0
Bănci metalice pentru zonele de așteptare Beneficiile băncilor metalice într-o companie de succes și efectul pozitiv al acestora asupra clienților.V-a...
Citeste mai mult
Produse radionice

Produse radionice

EURO-PRODUSE 20.12.2021 0
Produse radionice      Vital Protect  Protejeaza-te de actiunea nociva a radiatiilor cu care intri in contact! (Telefoane mobile, telefoane fixe fara ...
Citeste mai mult
Tehnici de masaj cu pietre vulcanice

Tehnici de masaj cu pietre vulcanice

devpro 19.12.2021 0
Tehnici de masaj cu pietre vulcanice Terapia cu pietre vulcanice este o practica straveche renumita pentru capacitatea de a alina anumite simptome pre...
Citeste mai mult
Scaune pentru diverse evenimente

Scaune pentru diverse evenimente

EURO-PRODUSE 19.11.2021 0
Scaune și mese rotunde pentru diverse evenimente...
Citeste mai mult
Scaune moderne pentru bucatarie, sufragerie, living din catifea-culori diverse

Scaune moderne pentru bucatarie, sufragerie, living din catifea-culori diverse

EURO-PRODUSE 14.10.2021 0
Scaune moderne pentru bucatarie, sufragerie, living din catifea-culori diverse...
Citeste mai mult
Viziteaza site-ul Euro-Produse.ro pe ShopMania