Concurs

 

Trimite pana la data de  25 Februarie 2015 povestile si/sau sfaturile tale legate de masaj  pe adresa de e-mail [ euro.news.group@gmail.com ], cu mentiunea "Concurs" si poti fi chiar tu castigatoarea unui aparat de masaj .

 

Regulament concurs:

 

1.Derularea concursului

Concursul se va derula in conformitate cu prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii.

2. Durata campaniei si aria de desfasurare

Concursul se desfasoara lunar pe www.euro-pc.ro si pe site-urile partenere si se adreseaza participantilor de pe intreg teritoriul Romaniei.

3. Drept de participare

La acest concurs pot participa cetatenii români si cetatenii straini având domiciliul în România sau o adresa de corespondenta valabila în tara.
Participarea la concursul " Euro-Produse " implica acceptarea ca numele persoanei participante si  in prealabil, a câstigatorilor sa poata fi facute publice.
Pentru identificare, castigatorii vor avea nevoie de un document de identitate: buletin de identitate, carte de identitate sau pasaport.

4. Mecanismul campaniei

Participantii trimit în fiecare luna  povestile si/sau sfaturile tale legate de masaj.
Povestile si/sau sfaturile tale legate de masaj vor fi insotite de urmatoarele date suplimentare: Numele, numele , tel. mobil, e-mail.

Numele persoanelor inscrise in concurs, cat si povestile si/sau sfaturile tale legate de masaj  pot fi afisate la alegerea noastra pe site
Pe site-ul www.euro-pc.ro vor fi anuntati si castigatorii fiecarei luni.

Inscrierile se pot face in fiecare luna intre 1 si 30 ale lunii!

5 . Conditii de validitate

Inscrierea este valida daca au fost trimise toate datele cerute (Numele participantului, tel mobil, e-mail ) cat si povestile sau sfaturile tale legate de masaj .

6. Premiile si jurizarea

Concursul '' Euro-Produse '' are lunar 1 câstigator.
Premiul consta intr-un aparat de masaj .
Livrarea premilor este gratuita.

7. Desemnarea si anuntarea câstigatorilor

Desemnarea câstigatorilor are loc in data de 1 a fiecarei luni. Acesta va fi contactat prin e-mail si telefon de reprezentantii site-ului  www.euro-pc.ro pentru a-si  ridica premiul.
Castigatorul va fi anuntat pe site-ul  www.masaj-delfin.ro si dupa caz, pe site-urile partenere.

www.euro-pc.ro  îsi rezerva dreptul de a nu aproba în concurs povesti sau sfaturi  care nu se încadreaza în tema impusa sau care nu respecta regulile si conditiile de înscriere.

8. Responsabilitate

Prin înscrierea la concursul "Euro-Produse" participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.

9. Regulamentul campaniei promotionale

Regulamentul este disponibil în mod gratuit oricarui solicitant. Participantii pot intra în posesia unui exemplar al Regulamentului concursului sunând la numarul de telefon 072 086 5728  sau accesând pagina web a organizatorului: www.euro-pc.ro

Prin participarea la concursul "Euro-Produse" participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui regulament.

10. Prelucrarea datelor personale

Transmiterea datelor în scopul participarii la concurs prezuma cunoasterea regulamentului si acordul expeditorului cu prevederile acestuia.
Tuturor participantilor la concurs le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001.

Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti.

11. Litigii

În cazul unor potentiale litigii aparute între organizator si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre solutionare instantelor competente române de la sediul organizatorului.

12. Diverse

Prin înscrierea la prezentul concurs, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.
Regulamentul oficial al concursului  poate fi obtinut în mod gratuit, în urma solicitarii  la numarul de telefon 072 0865 728  sau de pe site-ul web www.euro-pc.ro

 
Viziteaza site-ul Euro-Produse.ro pe ShopMania